42-årig bag tremmer for at slå to politibetjente

Skrevet af admin

17/01/2015

Dagens topnyheder

Det er en rigtig dum idé at begynde at tæve politiet. Det har en 42-årig mand fra Sorø måttet erkende. Han røg direkte i fængsel, mens de to politibetjente, han slog løs på, kørte til skadestuen for at blive tilset af en læge.

Vagtchef hos Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi, Henrik Karlsen, oplyser, at episoden fandt sted klokken 03.10 natten til lørdag ved Langes Gård i Slagelse.

- Den 42-årige mand er ved at komme op at slås med en anden person, og det ser de to politibetjente, som lægger sig imellem for at forhindre, at slagsmålet udvikler sig.

- I stedet begynder den 42-årige at slå løs på betjentene, siger Henrik Karlsen til Ritzau.

Den 42-årige blev anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

- Ved et grundlovsforhør er han lørdag blevet varetægtsfængslet i fire uger. De to betjente blev slået med flad hånd, og som det er helt normal procedure i den slags situationer, har de været på skadestuen for at blive undersøgt af en læge, siger Henrik Karlsen.

Sagen efterforskes nu, og der er angiveligt udsigt til, at den 42-årige vil skulle ruske tremmer for at slå løs på ordensmagten.

- Det er de almindelige voldsparagraffer, der er i spil, men når man slår løs på en tjenestemand i funktion, er det en skærpende omstændighed, siger Henrik Karlsen.

/ritzau/