43-årig idømt fængsel for at ville forgifte sin kæreste

En 43-årig mand er torsdag idømt seks års fængsel for drabsforsøg, efter at han sidste år forsøgte at forgifte sin samlever og senere prøvede at kvæle hende med en pude.

Det skriver Ekstra Bladet fra Retten i Nykøbing Falster, hvor nævningesagen er blevet behandlet.

I løbet af et halvt år prøvede manden først at forgifte kvinden ved at blande en farlig cocktail af fire medikamenter. Angiveligt fordi han var forelsket i en brasiliansk prostitueret og ønskede, at kæresten flyttede ud af parrets fælles hjem.

Men da det ikke lykkedes, skaffede manden sig et alibi - et kursus i Jylland - og trængte en nat i maj sidste år ind i deres hjem i Bangsebo, hvor han iført maskering forsøgte at kvæle sin kæreste med en pude.

Heller ikke denne gang lykkedes det dog ham at dræbe kæresten, der kæmpede for sit liv og slog ham i hovedet med en stavlygte.

I første omgang efterforskede politiet sagen ud fra en teori om, at gerningsmanden var en fremmed mand. Men efterforskningen blev hurtigt rettet mod den 43-årige, der på grund af slaget med stavlygten var nødt til at anmelde et opdigtet overfald i Jylland.

Manden har nægtet sig skyldig i drabsforsøg, men erkendt, at han var i huset den nat i maj sidste år.

Han ankede ifølge Ekstra Bladet dommen på stedet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip