43-årig mand anholdt for påsat brand på mark på Stevns

Politiet har anholdt en 43-årig mand, der er mistænkt for at sætte ild til en stubmark på Gjorslevvej ved Store Heddinge på Stevns.

Onsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra en lodsejer, som oplyste, at han netop havde slukket en brand på sin stubmark.

Der havde været ild i et areal på omkring 150 kvadratmeter, og ilden var blevet slukket af lodsejeren selv ved hjælp af pulverslukkere og en gravemaskine.

Men i forbindelse med slukningsarbejdet havde en mand, der pludselig var ankommet til stedet, opført sig unormalt og ville gerne deltage i slukningsarbejdet.

Andre deltagere i slukningsarbejdet havde tidligere på dagen set den samme mand køre i bil på Gjorslevvej og havde i den forbindelse noteret sig bilens nummerplade, bilmærke og farve.

Kort efter denne observation af bilen og manden havde man konstateret brand på marken, hvor hverken mennesker eller bygninger dog havde været i fare.

Politiet kørte derfor til bilejerens bopæl, hvor politiet anholdt en spirituspåvirket, 43-årig mand fra Store Heddinge som mistænkt for at have startet branden på marken.

Han vil blive afhørt i løbet af torsdag formiddag, hvorefter politiets jurister vil tage stilling, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Dagens Gossip