45-årig blotter snød sig ind hos kvinde: 'Din bror er død’

“Må jeg få et glas vand” eller “Jeg skal kigge på din elmåler” er undskyldninger, kriminelle ofte benytter sig af. Men en 45-årig mand tog langt mere udspekulerede metoder i brug, da han ville indenfor hos en ældre kvinde i Nordsjælland.

- Din bror er død, luk mig ind, sagde manden, da ringede på hos en 70-årig kvinde i Hillerød. Det skriver Frederiksborg Amts Avis ifølge sn.dk.

Læs også: Politiet jager denne mand for to voldtægtsforsøg 

Det fik den chokerede kvinde til at lukke den 45-årige mand ind. Men kvindens bror var ikke død. Manden skulle vise sig at være en sexhungrende blotter, der narrede den ældre kvinde.

Det fremgår af sagens akter fra Retten i Hillerød.

I kvindens hjem tog manden fat i hende og tiltvang sig et kram og et kys på munden. Derefter smed han bukserne og svingede med kronjuvelerne foran den skræmte kvinde.

- Kom nu, jeg har ikke fået noget i to år, sagde han til kvinden.

Den 70-årige nordsjællænder låste sig inde på badeværelset, hvorefter manden flygtede.

Læs også: Mor og 1-årig søn efterlyses af politiet: Har ikke givet livstegn fra sig siden maj

Episoden fandt sted i november 2015, men først i denne uge fik han sin staf i retten i Hillerød på fem måneders fængsel - de to måneder er betinget.

Det var ikke kun sagen med den ældre kvinde, der udløste dommen, manden blev bl.a. også dømt for besiddelse af stoffer og en stjålen bil. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip