450 beskylder ham for overgreb: Jimmy Savile pralede til politiet med sine piger

450 personer beskylder Jimmy Savile for seksuelle overgreb, og 214 sager, heraf 32 voldtægtssager, er oprettet. De mange beskyldninger kom for en dag, umiddelbart efter Saviles død i 2011, men også i løbet af sit liv var han i politiet søgelys for overgreb på mindreårige piger.

En optagelse fra en afhøring fra 2009 afslører en Savile, der praler med sine mange erobringer, og betjente, der behandler ham med fløjlshandsker. Det skriver stuff.co.nz.

Læs også: Kendt forfatter: Jeg tog ikke skade af pædofili

Her hører man betjentene takke Savile for at tage imod dem på hans kontor, og de spørger høfligt, om de må kalde ham Jimmy. Herefter fortæller Jimmy Savile, at pigerne kastede sig over ham.

- Når du laver Top of the Pops og Radio 1, så forgriber du dig ikke på kvinder; de forgriber sig på dig, det er helt sikkert, og det behøver du ikke at gøre, for du har masser af piger rundt omkring. Så at beskæftige sig med det her er uhørt og fuldstændig forkert. Punktum, siger Jimmy Savile.

Læs også: Voldtægtsofre står frem efter BBC-skandale

Han siger, at de kvinder, der beskylder ham for at misbruge dem, bare er ude efter penge.

- I min branche er der altid kvinder, der leder efter et par håndører, sådan noget sker op til jul, for man vil jo gerne have lidt ekstra håndører til jul, ikke? Og normalt kan man ryste dem af sig som myrer, og det er ikke en stor pris at betale for den livsstil, som vi får, hvis du ved, hvad jeg mener? siger Savile videre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

80 procent af de piger, der skulle være blevet misbrugt af Jimmy Savile var mindreårige - flere af dem også under ti år gamle.

Han døde som 84-årig i oktober 2011 af lungebetændelse.

Dagens Gossip