46-årige Cilla Johansson blev flugtbilistens offer

Det var 46-årige Cilla Johansson, der natten til lørdag døde og blev offer for en 22-årig mands vanvidskørsel i København. Det skriver bt.dk.

- Det er dybt tragisk og chokerende, siger Dorte Eren om Cilla Johanssons død.

Den livsglade kvinde blev ramt af en skruppelløs og stærkt påvirket 22-årig mand, der i spirituspåvirket tilstand kørte 100 km/t inde i København. I krydset ved Tivoli og Ny Carlsberg Glyptotek ramte vanvidsbilisten den 46-årige kvinde, der blev slynget flere meter op i luften.

Bliv ven med Dagens København på Facebook - Altid gratis nyheder

Cilla og hendes kæreste var på vej hjem fra en bluesfestival på Amager, da Cilla Johansson blev ramt af den sølvgrå BMW. Kæresten forsøgte at hive hende tilbage i krydset, men det nåede han ikke.

Den 22-årige mand blev i går fremstillet i grundlovsforhør. Her forklarede han, at han skrev sms’er, mens han kørte bilen. Han bemærkede hverken farten, det røde lys eller den 46-årige kvinde. Han hørte et stort bump og da han opdagede, hvad der var sket, stak han af fra stedet i panik.

Han havde også fået for meget at drikke. I retten kunne han ikke huske, hvor meget spiritus han havde drukket.

- Det er så tragisk, at Cilla blev offer for en ung fyrs vanvidskørsel, siger Dorte Eren til bt.dk.

Kørte 100 km/t: 22-årig fængslet for trafikdrab på kvinde

Hun sad i bestyrelsen for Børnenes Dyremark sammen med Cilla Johansson og kendte hende derigennem. Hun kendte også Cilla for hendes utrættelige arbejde som frivillig i Karens Minde Kulturhus i Københavns SV kvarter.

- Hun var meget engageret i Børnenes Dyremark og meget optaget af børnenes muligheder for adgang til dyr og natur, fortæller Dorte Eren, som lørdag eftermiddag hørte om Cilla Johanssons tragiske død.

Kvinde død ved Tivoli: Kørt ned under biljagt

Den 46-årige kvinde uddannet på Københavns Mode- og Designskole og var meget musikinteresseret. Hun havde i en årrække egen tøjbutik på Vesterbro.

Ifølge bt.dk efterlader Cilla Johansson sig en søn.

Dagens Gossip