47-årig mand brød ind hos kvinde i Bellinge - nabohjælp stoppede tyven

Nabohjælp viste sig i går at være effektiv.

På Rughøjvej i Bellinge ved Odense ringede det kort før klokken 12 på døren hos en kvinde. Da hun åbnede døren, var der ikke nogen. Men kort efter lød der et højt brag og lyden af en rude, der blev knust. Kvinden i huset blev klar over, at der var indbrud i hjemmet. Hun greb hurtigt sin mobiltelefon og løb ud og gemte sig i garagen.

Ude i garagen ringede hun til sin mand, som var på arbejde. Men hun ringede også til sin nabo og fortalte, hvad der var i gang. Naboen ringede omgående til politiet.

Inde i huset havde indbrudstyven travlt. Da han havde stjålet forskellige ejendele, sprang han ud af et vindue og stak af på en cykel.

Det så naboen, der var gået udenfor. Kvindens mand ankom i det samme til stedet med en kollega i bil. Det lykkedes ved fælles hjælp at få stoppet indbrudstyven og tilbageholde ham, indtil politiet ankom.

- Det her er et rigtig godt eksempel på, at nabohjælp virker. I dette tilfælde blev tyven tilbageholdt af naboerne og kvindens mand indtil politiet ankom. Her gik det godt, men generelt vil jeg advare mod, at man selv griber ind, siger politikommissær Niels Erik Nymark.

Den 47-årige gerningsmand blev i formiddag fremstillet i et grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip