48-årig får sin 14. dom for vold

En 48-årig mand uden fast bopæl inkasserede tirsdag sin 14. dom for vold, da han fremstillet for en dommer ved retten i Roskilde. Her blev han idømt i alt fire måneders fængsel for et overfald tidligere på sommeren, skriver B.dk.

23. juli havde den dømte tilsyneladende umotiveret overfaldet en sagesløs 47-årig mand og givet ham flere knytnæveslag i ansigtet og på kroppen. Der opstod lidt tumult mellem gerningsmanden og offerets venner, men det lykkedes gerningsmanden at flygte efter selv at have fået mindre skader på kroppen og i ansigtet. Tirsdag lykkedes det så Midt- og Vestsjællands Politi at finde og anholde den nu dømte gerningsmand.

»Denne voldsdom er faktisk den 14. dom for vold til den 48-årige inden for de sidste cirka 15 år. Selv om volden er begået i et alkohol-misbrugsmiljø, har politiet og retten set med alvor på sagen,« siger anklager Sune Ploug Sørensen i en pressemeddelelse fra politiet.

Den dømte havde i forvejen en reststraf på to måneders fængsel i forbindelse med prøveløsladelse fra sin seneste voldsdom. Denne reststraf tæller med i tirsdagens straf. Den 48-årige blev straks efter domsafsigelsen indsat i et arresthus til afsoning af straffen, oplyser politiet.

Dagens Gossip