48-årig sigtet for 15-årigs narkodød

48-årig mand, som tog en overdosis med to unge piger torsdag, sigtes nu for at forvolde fare for andres liv.

En 48-årig mand er nu blevet sigtet i en tragisk sag, hvor en blot 15-årig pige torsdag døde af en overdosis i mandens hjem på Fyn.

Det oplyser vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi til DR Fyn.

Manden er sigtet for overtrædelse af narkotikaloven og for at forvolde fare for andres liv, efter at han tog en overdosis sammen den 15-årige og en anden pige på 14 år.

Da politiet fik adgang til mandens hus i Flemløse, var den 15-årige allerede død, mens den 14-årige og den sigtede selv blev fundet bevidstløse og efterfølgende indlagt på Odense Universitetshospital.

Politiet mener, at de tre havde taget en overdosis amfetamin.

Først mandag har det været muligt at afhøre den 48-årige, som efter planen stilles for en dommer tirsdag morgen.

Den tragiske sag tog i øvrigt en voldsom drejning natten til lørdag, da mandens hus af endnu ukendte årsager brød i brand. Ifølge politiet var branden sandsynligvis påsat:

- Vi arbejder ud fra en teori om, at branden er påsat, fordi der er anlagt et bål med noget gammelt brænde og et bildæk, sagde vagtchef Jesper Fält ved Fyns Politi til Ritzau lørdag.

Politiet har fortsat ikke anholdt nogen for brandstiftelsen, men advarer mod selvtægt.

- Vi kan se på sociale medier, at der er en lynchstemning af en slags, og det holder vi lidt øje med, men vi har ikke umiddelbart nogle gerningsmænd i sigte, fortalte vagtchefen.

Det er den 48-årige, som vreden på de sociale medier er rettet imod.

Den nu afdøde 15-årige pige havde opholdt sig på en institution i Sydøstjylland, som hun havde forladt, og politiet fik et tip om, at hun opholdt sig i Flemløse.

- Da vi kommer til adressen, bliver der ikke åbnet, så vi må skaffe os adgang til huset, sagde vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi fredag.

Dagens Gossip