48 Fona-butikker lukker: Nu går et helt vanvittigt udsalg i gang

Når 48 Fona-butikker drejer nøglen om den 21. maj, er kæden meget opsat på at have fået bugt med varelageret.

I alt skal butikkerne af med varer for 250 millioner kroner, og det vil de gøre ved at køre et vanvittigt udsalg frem mod lukningen, skriver Mobilsiden.

De sænker priserne med 10 procent for hver uge frem mod lukningen. Det betyder, at man i denne uge kan få 10 procent i rabat på varer, i næste uge 20 procent, ugen efter 30 og så fremdeles.

I den sidste uge inden lukningen kommer rabatten på varerne op på svimlende 70 procent. 

Jo længere du venter, des mere kan du spare. Men der er naturligvis en risiko for, at varerne er væk til den tid. Helt usædvanligt gælder rabatten også på i forvejen nedsatte varer.

Fona har 90 år på bagen. Virksomheden skylder sine leverandører 119 millioner kroner. Den 1. februar gik firmaet i rekonstruktion.

Det lykkedes ikke at finde nye investorer, så i stedet for at lukke 25 butikker, som oprindeligt var planen, valget selskabet at lukke 48.

Læs også: Fona går i betalingsstandsning efter priskrig

Kun otte forretninger få lov at overleve. De syv af dem ligger i hovedstadsområdet, mens en enkelt ligger i Nordjylland.

580 medarbejdere i Fona er blevet afskediget.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip