5-årig barnebrud tvinges til at gifte sig med ældre mand, men se nu hendes ansigt

Billeder af et masse-bryllup, hvor flere børn blev viet bort til ældre mænd, skaber lige nu voldsom debat verden over. Billederne er fra en organisation i det nordlige Indien, som opererer i byen Chittorgarh, hvor bryllupperne fandt sted.

De viser blandt andet en en pige, der menes at være blot fem år gammel, gå grædende rundt om et bål, som en del af et Hindu-ritual ved bryllupper. Voksne mænd leder pigen afsted, mens hun græder.

I et andet klip ses en 10-årig pige, der græder ukontrolleret, mens hun holder sin kommende mand (en teenagedreng) i hånden.

Læs også: Billede af en 35-årig mand og hans 6-årige barnebrud går verden rundt

Politiet undersøger lige nu sagerne for at finde børnene og annullere ægteskaberne, men flere af familiemedlemmerne fra video-klippene er ifølge Mirror ikke identificeret, mens andre er på flugt.

Aktivist og stifter af organisationen “Saarthi Trust”, Kriti Bharti, som arbejder mod barnebrude og –ægteskaber, udtaler, at det er ganske normalt at gifte helt små børn væk I området, selvom det er ulovligt. Kriti Bharti har selv være med til at annullere 29 ægteskaber og har afholdt over 850 fra at finde sted ifølge Mirror.

 

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip