5-årig bruger sine fødselsdagspenge på at invitere pige på bedårende date

Charmetrolden Freddie Gibson begyndte for noget tid siden at spørge sine forældre ud om fænomenet dating.

De voksne forklarede om stævnemøder, gode manerer og restaurantbesøg, og den lille dreng proklamerede ved den belærende samtales afslutning, at han ville invitere sin ven, Dee Dee, ud på en væskeægte date.

Freddie Gibson begyndte at spare op til den store dag, der kom et stort skridt nærmere, da han lagde alle sine fødselsdagspenge til side og puttede dem ned i sin nyindkøbte pung, så han var sikker på, at pengene var i sikkerhed.

Læs også: Moderen er gravid med tvillingepiger - men lægen opdager noget mystisk, da han scanner hendes mave

Han satte sig ned og skrev et godt gammeldags brev til pigen, der på skrift blev inviteret ud på en romantisk middag på det lokale pizzaria.

Et bord til to personer stod klar henne i vinduet, da de to turtelduer gik ad døren, og og den galante dreng viste sig frem fra sin bedste side, da han sørgede for at give sin date masser af opmærksomhed.

Hun kvitterede ved at hjælpe med at læse menukortet op.

Drengens mor forklarer, at den lille charmør gav sin ledsager en lille buket blomster, da hun dukkede op på Pizza Express i den sydengelske by Christchurch.

De to børn har kendt hinanden hele livet, da deres mødre gik til fødselsforberedelser sammen.

- Dee Dee er min bedste ven i hele verden, og jeg elskede vores stævnemøde. Nu vil jeg gerne invitere Dee Dee ud på ny en date, fordi hun er så smuk, siger Freddie Gibson til The Mirror.

Personalet på Pizza Express kom til sidst hen til børnebordet, hvor de Dee Dee og Freddie Gibson med to gratis isdesserter med små hjerter omkring. 

 

Drengens mor overværerede det hele på diskret afstand, og hun er meget tilfreds med sønnens allerførste stævnemøde.

- Det var den sødeste tur nogensinde. Det var skønt at se de to børn more sig sådan, siger Nina Gibson til den engelske avis.

Den fem-årige pige var også tilfreds med at blive budt på pizza.

- Det var en virkelig skøn date med Freddie. Jeg var især vild med hjerterne på vores is, forklarer Dee Dee, der allerede nu har fundet en flot brudekjole i et af byens butiksvinduer.

Kjolen vil hun have, når hun en dag - sandsynligvis et godt stykke ude i fremtiden - skal giftes med sin date. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip