5-årig cyklede alene rundt om natten - skulle besøge sin kæreste

En femårig pige er blevet det helt store samtale emne i Sverige. Pigen kørte rundt på sin cykel midt om natten i det centrale Linköping. Det skriver Aftonbladet.

Den femårige havde ellers sagt til sin mor, at hun havde planer om at stikke af og mødes med sin drengeven i Berg, som ligger en godt halvanden kilometer nord for Linköping.

Moderen tog ikke nærmere notits af det, da hun ikke tænkte, at barnet mente det alvorligt. Men det gjorde barnet i den grad.

I nat steg den femårige pige op på cyklen og begav sig på vej. Klokken 04.26 i morges så en person pigen helt alene. Vedkommende ringede til politiet. Da patruljen ankom, fik pigen dårlig samvittighed.

- Hun mente ikke, det var så mærkeligt, men hun lovede politiet aldrig at stikke af igen, lyder det fra Ronnie Dahlqvist ved svensk politi.

Pigens kærlighed nåede hun aldrig frem til, men ifølge politiet mødes hun formentlig med kæresten på daglig basis alligevel. 

Politiet er faktisk ganske imponerede.

Læs også: Han tager en fremmed kvindes baby med hjem, så kigger hans kone ned og ser det utænkelige

- Jeg tænker på, hvad det ikke kan blive til med sådan en lille pige med sådan en initiativrigdom allerede nu. Det er sådanne mennesker, vi behøver i samfundet, siger Ronnie Dahlqvist.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip