5-årig kræftsyg dreng får opfyldt sit største ønske - men vent til du hører, hvad han så siger

5-årige Shavez Forte fra den amerikanske stat Massachusetts fik i denne ugen opfyldt sit store ønske. Shavez, som har kræft, blev taget i ed som æresmedlem hos Pittsfield Politi. Det skriver Huffington Post.

Da Shavez var blevet klædt i en lille mørkeblå uniform fortalte han sine nye kollegaer, at det første han ville, var at fange en slem fyr.

Så efter han var blevet vist rundt på stationen, fik den unge mand lov til at assistere sin nye partner Darren Derby, da han skulle anholde en mand, som var mistænkt for et overfald.

- Folk i uniformer er deres helte. Det det dét, de ser på tv. Og i dag fik han muligheden for at prøve det, siger Darren Derby.

Men det var ikke kun en helt speciel dag for Shavez - Darren nød også det særlige samarbejde:

- Hele mit mål med at bære denne uniform er at hjælpe de, der er i nød - det er ultimativt det, vi er her for, siger Darren Derby.

Se de fine billeder herunder.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Today, members of the Pittsfield Police Department welcomed it's newest officer, 5 year old Officer Shavez Forte. Ofc....

Opslået af Pittsfield Police Department på 16. november 2015

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip