5-årig lægger arm til en tatovering, og nu går billedet verden rundt

Skrevet af Kirstine Petersen

23/05/2016
Billedet af den tatoverede dreng er gået viralt af en rørende grund.

Dagens topnyheder

Mens den newzealandske kunstner Benjamin Lloyd gav 5-årige Jin sin tatovering i går søndag, gav han drengen et løfte:

- Hvis de her billeder får mere end 50 likes, så tatoverer jeg syge børn gratis på børnehospitalet ”Starship Children's Hospital.”

Det tog cirka 30 sekunder at få de 50 likes, og siden da har billedet fået over 150.000 likes og mere end 10.000 delinger.

- Jeg vågnede til seks millioner visninger dagen efter. Når først lavinen ruller, så går det helt bananas, siger kunstneren til Bay of Plenty Times.

I først omgang vækker billederne måske forargelse blandt folk, der tror, at drengen får en ægte tatovering med nåle og blod til alle sider.

Men Benjamin Lloyd har specialiseret sig i at sprøjtemale tatoveringer med hudvenlige produkter, og han gør det gerne freestyle – altså i fri hånd. Jins tatovering tog derfor kun cirka ti minutter at lave, og det gør noget særligt ved selvtilliden hos især syge børn at få ”noget sejt” på kroppen, fortæller kunstneren.

Læs også: Verdens dummeste tatovering: Frygter han aldrig får sex igen

Lloyd har kæmpet med at slå igennem med sit talent, som han allerede begyndte at opøve, da han som barn forsøgte at dække et brandsår på sin arm, ved at tegne over arret. Det gav ham selvtillid, at hans klassekammerater syntes, han så sej ud med ”tatoveringer”.

Siden billedet blev lagt på nettet, har han fået fem mails i timen i gennemsnit fra folk fra hele verden, der gerne vil have ham til at lave en sprøjtemalet tatovering på sig. Nu håber Benjamin Lloyd derfor, at han kan slå igennem og lave en forretning ud af kunstformen.

Inden da skal han naturligvis holde sit løfte, så, hvis han får hospitalets godkendelse, vil han kigge forbi og tatoverer alle de indlagte børn, der har lyst – og gerne med deres favorit-helte så som Spiderman eller andet sejt.

Læs også: Er det her den fedeste tatovering nogensinde?

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: