5-årig pige glemte, hun havde puttet noget i næsen: Seks måneder efter får hendes mor et chok

I seks måneder var fem-årige Khloe Russels familie ved at blive vanvittige over, at den lille piges næse konstant løb. Khloe var også selv generet af den våde næse, som hun hele tiden pudsede, men lige lidt hjalp det. Det skriver ABC7 News.

Efter tre lægebesøg, der endte med penicillin, og en tur hos tandlægen, der ikke fandt noget udsædvanligt, var familien fra Californien løbet tør for ideer til at få næsen normalt igen.

Læs ogsåNår du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

I sidste uge var Khloes storebror så træt af sin søsters langvarige snøfteri, at han kommenderede hendes til pudse sin næse meget voldsomt, alt hvad hun kunne.

Og pludselig kom en sikkerhedsnål på ca. 3,8 cm ud af Khloes næse. Nålen var sort efter sit ophold i næsen. Se videoen nederst på siden.

Khloes mor var dybt chokeret, da hun så den store sikkerhedsnål, men pludselig gav de mange måneders næseproblemer mening.

Læs også: Mor lægger mærke til mørk ring på datterens hals, men havde aldrig forventet lægernes diagnose

Det viste sig, at Khloe havde glemt at fortælle sine forældre, at hun for seks måneder siden havde bygget et slot af sikkerhedsnåle og på uforklarlig vis var en af dem endt i pigens næse.

Den lille pilfinger, der skal til lægen og have tjekket, om alt er i orden i næsen, har lovet, at hun aldrig putter en sikkerhedsnål op i næsen igen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip