5-årig pige om lillesøsters blå mærker: Babysitteren kom hende i vaskemaskine og tørretumbler

En ung babysitter er i øjeblikket i politiets varetægt, efter han angiveligt puttede en treårig pige i en vaskemaskine og en tørretumbler i den amerikanske stat Indiana.

Det skriver Daily Mail.

Det var pigen Raelyns fem år gamle søster, der skulle have fortalt deres mor, hvordan Raelyn var blevet puttet i vaskemaskinen og derefter en tørretumbler, som babysitteren skulle have tændt for.

Læs mere: Babysitter havde sex med 11-årig dreng: Slap for fængsel, da drengens far kom hende til undsætning

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Facebook/Privat

Dagen efter den 14-årige dreng havde passet de to små piger, var Raelyns lille krop dækket af blå mærker.

Læs mere: Forældre er chokerede over, at retten ikke vil dømme babysitter for deres søn Jacobs skader

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Facebook/Privat

Ifølge pigernes mor Missy Camp, havde drengen passet hendes døtre flere gange før uden uheld. Familien har kendt drengen, siden han selv var et lille barn. Missy Camp hævder, at drengen denne gang havde drukket alkohol med sine venner, mens han babysittede børnene.

Læs mere: Kvinde filmer hvad babysitter gør: Mor bryder grædende sammen da hun ser videoen

- Jeg er ked af det, men samtidig føler jeg ikke, jeg kan sidde og græde, fordi jeg er nødt til at holde begge mine børn glade, siger Missy Camp til Daily Mail.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Facebook/Privat

Nu er drengen i politiets varetægt og sigtet for forsømmelse af den lille pige. På grund af hans unge alder, er hans navn ikke blevet offentliggjort. Han fortæller selv, at Raelyn kom til skade, da hun faldt af en karrusel i den lokale park.

Raelyns tante har skrevet et opslag på Facebook, hvor hun fortalte om den triste hændelse. Her gik det viralt med mere end 180.000 delinger. Siden er opslaget blevet slettet fra det populære sociale medie.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip