5-årig pige ville så gerne adopteres: Blev målløs over, hvem der kom ind ad døren

I samtlige Disney-film ender fortællingerne altid lykkeligt, og heldigvis fik den fem-årige Disney-elsker Danielle Koning sin helt egen lykkelige slutning, da hun stod for at skulle adopteres af sine plejeforældre.

Og dét i mere end én forstand. Det skriver Metro.uk

Siden marts 2014 har Danielle Koning boet hos sine plejeforældre Sarah and Jim Koning i Grand Rapids i delstaten Michigan. Det amerikanske par faldt hurtigt for den lille pige, og følelserne var gensidige.

Derfor mødte den lille familie op i retten 8. june i år, så Sarah and Jim officielt kunne adoptere Danielle, men den lille pige skulle få sig en overraskelse i retten.

Danielle Koning er fuldstændig vild med Disney-prinsesser – i særdeleshed Askespot – og derfor havde hendes nye forældre arrangeret, at et par af deres kolleger mødte op i retten klædt ud i Disney-kostumer.

Danielle var dog ikke den eneste, der blev overrasket over det pludselige fremmøde, for efter Sarah og Jims kolleger havde takket ja til at glæde parrets 'nye' datter, spredte idéen sig til flere af deres kolleger.

Derfor endte det med, at otte forskellige Disney-prinsesser og én Disney-prins pludselig kom ind af retsalens dør og fuldstændig overraskede en lykkelig Danielle og hendes forældre.

Danielles mor, Sarah fortalte efterfølgende til ABC News, at Danielle blev en anelse chokeret over de mange udklædte mennesker, men at det samtidig gjorde den lille pige noget så lykkelig.

- Vi har ventet så længe på dette, og det føles rigtig godt endelig at være blevet en 'rigtig familie', forklarer en glad Sarah Koning.

Dermed fik den lille fem-årige pige – som i øvrigt selv var klædt ud som Disney-prinsesse i dagens anledning – hele to lykkelige slutninger. Hun fik sine forældre, og hun fik et sandt Disney-eventyr.

Og nå ja. Dommeren, Patricia Gardner var i øvrigt klædt ud som Snehvide.

Se det er da et rigtigt eventyr.

I videoen herunder kan du se den rørende begivenhed.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip