5-årige Charlie reddede betjentes dag: 'Vi er stolte af små borgere som ham'

Der foregår store uroligheder og demonstrationer i blandt andet byen Dallas i den amerikanske stat Texas, efter at den formodede gerningsmand Micah Johnson sidste uge skød og dræbte fem betjente og sårede flere.

Skyderiet hændte eftersigende som en protest mod flere drab af sorte borgere, begået af politiet.

På trods af striden, er der lyspunkter at finde; fx da en kun femårig dreng troppede op på en lokal politistation i Russellville i nabostaten Arkansas.

Han var ikke for ung til at blande sig i debatten og mente, at det var på tide at vise politiet sin støtte:

- Denne lille fyr hedder Charlie Mikkelsen. Han er fem år gammel. Hans far sagde, at han var ked af det I går, da han hørte om Dallas-betjentene. Derfor ville han (Charlie) gerne give os morgenmad i dag. Da han gav os donuts, sagde han “Jeg er ked af det, der er sket med jeres venner”, skriver de rørte politibetjente på deres facebookside, hvor de har lagt et billede op af drengen.

Politiet takker for støtten og understreger, at de er stolte af at have så støttende borgere i deres lokalsamfund – også de helt små af slagsen så som Charlie.

Læs også: Ni politibetjente sætter sig ved bordet og servitrice indser, at noget er helt galt - tager en hurtig beslutning
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip