5 ærlige mænds mening om at se deres koner føde

Fødsler er en smertefuld og sej omgang, som for de fleste mødre står som et evigt minde. På trods af alle anstrengelserne for at få barnet til verden, vælger mange kvinder at gøre det hele igen. For det er det hele værd.

Men hvordan er det at stå på sidelinjen og være den kommende far, der overværer sin kone i sit livs hårdeste kamp? En kamp, hvor det kan være svært at gøre meget andet end at holde i hånd, massere og komme med beroligende ord.

Læs også: De 11 mest utrolige fødselsbilleder, du nogensinde vil se

Cosmopolitan har bedt en stribe fædre fortælle, hvordan de oplevede deres koners fødsler. 

1. - Jeg så min kone gå i stykker som et papirslommetørklæde. Jeg vidste ikke, huden kunne gøre det. Jordemoderen flyttede spejlet meget hurtigt, men jeg så stadig det hele. Nano, 30 år.

2. - Jeg ville hellere gå igennem så meget smerte selv, end at se min kone gå igennem det.  At se den person du elsker være i så meget smerte og vide, at det til dels er din skyld, det er forfærdeligt. Craig, 30 år.

3. - Jeg blev bag forhænget, da min kone fik kejsersnit. Men efter vores søn blev taget ud af hendes underliv, vendte jeg mig om, for at se personalet veje ham. Ved et uheld kom jeg til at kigge på min kone og Åh Gud der var et gabende mørkt hul i hende. Hvorfor kiggede jeg!? Eugene, 35 år.

Læs ogsåNår du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

4. - Lige siden jeg hørte min kone føde, er alle fremtidige smerter blevet målt i forhold til graviditetssmerter på en høreskala. Jeg lytter til min kones smertesudbrud og ved præcis, hvor ondt det gør udfra pitch, volumen og oktav. Jeg har trods alt over 50 timers erfaring efter tre fødsler. Og jeg ved nu, at min kone har en meget højere smertetærskel end mig. Jeg ville ikke melde mig til at gøre det tre gange - nej tak. Andy, 32 år.

5. - Jeg var ikke sikker på, hvad jeg skulle forvente, men jeg ville ikke ændre noget som helst. Jeg så min datters første åndedrag. Og jeg var vidne til en slags styrke og modstandskraft i min kone, der efterlod mig i ærefrygt for, hvad hun kunne gøre. Jeg kan ikke forestille mig ikke at være med. Jo da, jeg var flere gange fristet til at kigge væk undervejs, men jeg gjorde det ikke. Den oplevelse gjorde båndet mellem os endnu stærkere. Hemant, 33 år.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip