5 gode grunde: Derfor skal mænd ”komme” hver dag

Men hvordan kan det egentligt være?

I samarbejde med Danmarks største forhandler af sexlegetøj Sinful.dk, har vi sat os for at give dig svar på dette.

Her er 5 gode grunde til at få hyppigere udløsning

1. Du mindsker risikoen for prostatakræft

Vi starter med den vigtigste grund. Nemlig at det kan mindske risikoen for at udvikle prostatakræft, som er den mest hyppige kræftform hos mænd.

Et hold forskere fra Harvard School of Public Health, undersøgte i perioden 1992-2010 hele 31.925 mænd og deres adfærd relateret til sædafgang. Resultatet viste, at de mænd som havde udløsning 21 gange hver måned, havde mindre risiko for at udvikle prostatakræft.

2.  Udløsning kan kurere smerter

I hvert fald når det kommer til hovedpine.

Når du som mand får udløsning, så frigiver det en række endorfiner, som kan virke smertelindrende. Dog er det ofte kun i det øjeblik, at udløsningen sker, at det virker. Du skal derfor have meget hyppig sædafgang for at få en mærkbar effekt.

3. Du får et bedre immunforsvar

Sådan helt generelt, medfører hyppig sædafgang et højere niveau af hormonet cortisol.

Ifølge Jennifer Land, som er specialist i hormon terapi, kan dette styrke immunforsvaret hos mænd, og dermed hjælpe kroppen med at holde sygdomme for døren.

4. Du mindsker stres og bliver gladere

Hvis du ofte får udløsning som mand, højner du mængden af serotonin og dopamin i hjernen.

Dopamin styrer følelsen af energi, velvære og nydelse og kan faktisk også påvirke vores læringsvillighed og motivation.

Serotonin, derimod, har direkte indvirkning på humøret og giver os en bedre og roligere nattesøvn.

5. Du holder længere i sengen

Og dette punkt gavner virkelig begge parter – mand som kvinde.

Ekspert, Ph.D, Ava Cadell slår fast, at mænd der jævnligt træner onani og udløsning, kan fordoble den tid, som de holder i sengen, indenfor en måned. Med jævnlig træning, kan dette derfor overføres til sex med din partner, hvor selve akten pludselig vil vare meget længere.

Gode råd til at holde længere:

Hvis man ønsker at forbedre sin udholdenhed i sengen, findes der også en lang række produkter der effektivt kan træne manden til at holde længere.

Det mest solgte produkt er ifølge Mathilde Mackowski, et produkt der hedder Fleshlight. Fleshlight er verdens mest populære onaniprodukt til mænd, og giver manden mulighed for at træne sin udholdenhed markant. Du kan se en Fleshlight ved at klikke her.

”Vi har også stor efterspørgsel på de populære penisringe, som ved brug, kan give en hårdere og længerevarende erektion, som ofte kan du dig til at holde længere i sengen. Penisringe kan bruges under samleje og onani, og din partner vil hurtigt mærke en forskel på størrelsen” forklarer Mathilde.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip