5 grunde: Derfor skal du dyrke meget mere morgensex

Hvis det kniber med at holde humøret højt hele dagen, så er der hjælp på vej. Flere undersøgelser peger på, at morgensex kan være løsningen, når du skal have smilet frem.

Nu er det slut med at være B-menneske

A-mennesker får mere ud af dagen fordi de står tidligere op. Men nu peger undersøgelser på, at det også kan betale sig at stå tidligere op, hvis du vil være et gladere menneske.

Her er 5 grunde til at sætte gang i lagengymnastikken fra morgenstunden:

1. Testosteron-niveauet er højere

Ifølge Harry Fisch, professor i urologi, viser videnskaben, at mandens testosteron-niveau er højere om morgenen. Det betyder, at manden kan holde længere, og har mere energi til at dyrke heftig morgensex.

2. Morgensex styrker immunforsvaret

Ikke nok med, at manden kan holde længere om morgenen, så gør morgensex jer også sundere. Morgensex styrker immunforsvaret resten af dagen fordi det udløser antistoffet IgA, som er et stof, der bekæmper infektioner. Dette skriver Dr. Debby Herbenick, der er amerikansk forsker og rådgiver indenfor sex. 

3. Det er ganske enkelt nemmere

Da I allerede er letpåklædte om morgenen, er det nemmere at dyrke sex kort tid efter I er vågnet.

4. Du bliver beriget med lykkestoffet oxytocin 

Ifølge Dr. Debby Herbenick, viser undersøgelser også, at morgensex udløser det kemiske lykkestof, oxytocin. Dette stof er så stærkt, at det kan få et par, der har dyrket morgensex, til at føle sig elsket og høje på energi resten af dagen

5. Du bliver smukkere af at dyrke morgensex

Dette gælder især for kvinder. Morgensex udløser ekstra doser af østrogen, og dette gør, at både hår og hud fremstår endnu flottere.

Hvordan får I mere morgensex på programmet?

Det tager lang tid at ændre en vane. Derfor kan det være en god idé, at gøre det mere spændende i starten, hvor I afprøver den nye rutine.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer, at der er enkle løsninger på at få nye rutiner og tilføjelser i sexlivet på: “Hos os oplever vi, at der er stor efterspørgsel på avanceret par-sexlegetøj, men også simplere udgaver, som er hurtige og nemme at bruge.”

Mathilde Mackowski forklarer, at det godt kan være nemt og sjovt på samme tid: “Hvis det skal gå stærkt, er der selvfølgelig noget, som er mere ligetil. Vores Magic Wand er hurtig at bruge og er god til at få en kvinde opstemt inden selve akten” understreger hun.

Det kan altså være ligetil, at starte med at få mere morgensex på programmet. Først er det dog en god idé, at stille vækkeuret en smule mere frem end normal.   

Kilder: Illustreret Videnskab, Daily Mail.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip