5 grunde til, at dine bedste barndomsvenner er dine venner for livet

I kender hinanden ind og ud, deler en lang historie og ved (næsten) alt om hinandens fortid. Her er fem grunde til, at dine bedste barndomsvenner er dine venner for livet.

1. De ved, hvor du kommer fra, og hvad du har været igennem.
Noget af det mest særlige og ikke mindst værdifulde ved dine barndomsvenner er, at de kender hele din historie. De har været med hele vejen fra dit første kys, over identitetskriser til det liv, du lever nu. Det betyder, at de har en ganske særlig forståelse for, hvorfor du er, som du er.

2. De har set dine værste sider, men de elsker dig alligevel ubetinget.
En del af den bagage, dine barndomsvenner kender til, er den negative. De har set dine mindst flatterende sider, oplevet dig, når du har det værst og har haft mindst overskud. Alligevel står de stadig ved din side - det er ægte venskab.

Læs mere: 17 grunde til at du skal huske at pleje dine venskaber

3. I har et væld af minder sammen.
I har absurd mange billeder - fra børnefødselsdage, skoleture, ungdomsfester og så videre. Faktisk kan I bruge dagevis på at sidde og tale om alle de ting I har oplevet sammen. Jeres fælles historie betyder også, at I har rigtig mange fælles bekendte. Så der er altid noget at tale om, når I drikker en kop kaffe.

4. De har gjort dig til den, du er.
Vores baggrundshistorie skaber os. Dine barndomsvenner bærer derfor en stor del af æren for den person, som du er i dag - på godt og ondt.

5. I er hinandens familie.
Man siger, at venner er den familie, som du selv vælger. I så fald gælder det især for de venskaber, som går langt tilbage. I har fulgt hinanden længe og er praktisk talt familie. I kender endda hinandens familier, fordi I er kommet i hinandens hjem, før I flyttede hjemmefra.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip