5 grunde til at kysse din veninde i stedet for en flirt nytårsaften

Det er en romantisk tanke, men Nyheter24 har samlet en række gode grunde til, at du skal droppe flirten og kysse på din veninde i stedet for.

1. Hun er ved din side hele året
En flirt er bare en flirt, og de kommer og går. Du kommer til at dele værdifulde øjeblikke med din veninde i 2016 - så hvorfor ikke springe ind i det nye år sammen?

2. Din veninde giver dig selvværd
Din BFF giver dig ikke bare grineflip, en skulder at græde på og støtte gennem op- og nedture. Hun giver dig godt selvværd, fordi hun altid accepterer og elsker dig, som du er. Det kan en fræk nytårsflirt slet, slet, slet ikke hamle op med.

3. Du kan være dig selv
Sammen med din flirt er du selvbevidst og usikker. Sammen med din bedste veninde kan du slappe fuldtændig af og nyde aftenen - ikke noget med at trække maven ind og tænke på at sige de rigtige ting. Og hvem holder i øvrigt dit hår, når du har fået for mange granatæbleshots hen på de små timer? 

4. Din veninde bakker dig altid op
Du kan stole på, at hun vil være der for dig i alle situationer. Døgnet rundt, hele året. Gider din flirt at trøste dig, når frisøren har givet dig en uheldig page? Nej. Det gider din veninde. Og hvis nogen siger noget grimt om dit hår, så kan du være sikker på, at hun vil forsvare dig med næb og klør.

5. Du er aldrig ensom
Din bedste veninde forlader dig ikke for en anden model. Hun er altid klar i røret, når du har brug for at tale hendes øre af - og med hende i dit liv, bliver du aldrig ene og alene.

Derfor: Giv din bedste veninde et stort, vådt kys nytårsaften. Hun fortjener det (og din flirt kan godt vente til efter midnat).

GODT NYTÅR!

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip