5 hede sextricks fra homoseksuelle mænd til kvinder

Gode råd kan man aldrig få for mange af…heller ikke når det gælder sex.

Måske kan man blive lidt klogere på sin partner eller sin egen nydelse i dobbeltsengen, hvis man lytter til andres erfaringer - så længe man husker sin sunde fornuft.

Læs også: Dette sker med din krop, hvis du stopper med at have sex

Den britiske avis The Independent har lavet en liste med sexråd fra homoseksuelle mænd til heteroseksuelle kvinder, som Dagens.dk har krydret med et par ekstra fif, som vil gøre underværker.

1. Kys løs. Du skal ikke nøjes med at kysse din kæreste på munden eller penis. Kys ham over det hele, han vil elske det. Øreflipper, brystvorter, indelår, ryg og så videre. Du vil blive overrasket over, hvor meget han vil nyde det.

Læs også4 ting din vagina tigger dig om ikke at gøre denne sommer

2. Analsex. Hvis du som kvinde er lidt grøn på analsexområdet, men gerne vil tage hul på disciplinen, så kan det være en fordel at øve sig lidt på forhånd. Når du er alene, kan du prøve at stikke en finger op i anus eller en mindre dildo for at se, hvordan det føles. Du kan langsomt lade størrelsen på genstanden vokse, så du har en ide om, hvor meget du kan klare.

3. Overrask ham. Lad være med kun at tage initiativ til sex, når I ligger i sengen - det kan blive kedeligt i længden. Gør det til en fræk vane at forføre ham, når I er i køkkenet eller i stuen. Sex på bordet eller på sofaen er ikke en dårlig ide, eller gør det på upassende tidspunkter, fx 10 minutter før I venter gæster.

Læs ogsåDansk forskning: Det gør cola ved din tissemand

4. Kropshår. Mænd har som regel en del mere hår på kroppen end kvinder, og derfor er det vigtigt, at kvinder tager det roligt, når de massagerer eller slikker deres mand, hvis man altså vil undgå at påføre sin partner smerte. Fokuser i stedet på at massere muskler end hud, så undgår du at plukke ham for hår.

5. “Tving" ham til at kigge på. Det kan være lidt grænseoverskridende at lade sin partner kigge på, mens man selv onanere, men det er vanvittig frækt. Din kæreste vil nyde at se dig tilfredsstille sig selv, men samtidig vil det også ophidse ham, at han ikke er en del af legen. 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip