5 måder et langdistanceforhold gør jeres kærlighed endnu stærkere

Mange tror sikkert, at hvis man har et langdistanceforhold, så betyder det, at ens forhold dør - før eller siden.

Hvis man ikke ser hinanden i levende live ofte, så vil forholdet til sidst bukke under, for hvem kan holde til det i længden.

Men sådan er det faktisk ikke, mener en blogger, som har skrevet et populært indlæg for Elite Daily.

Læs også: Mand geforenet med gorilla, han passede i 5 år: Gorillaens reaktion er uvurderlig

Hvis man kan holde sammen, selvom man bor rigtig lang væk fra hinanden, så er det bare et tegn på, at man er i et godt forhold.

Her er fem grunde til, at det kan være godt for alle par at prøve det med langdistancen - også selvom det kun er i en kortere periode:

1. Hvad er et forhold, hvis det ikke er bygget på tillid
Måske kommer dine usikre tanker til overfladen, når din bedre halvdel er langt væk fra dig. Men man skal stole på hinanden, og derfor kan et forhold med noget adskillelse være en god test.

2. Man bliver glad, for det man har
Det er selvfølgelig ikke drømmescenariet, at den person, man helst vil være intim med, er længst væk. Men man værdsætter den tid, man så har sammen endnu mere, når man får den. Man lærer ikke at tage hinanden for givet.

3. Afføder masser af samtaler
Nogle gange kan man glemme at få snakket ordentligt, når man går op og ned af hinanden i hverdagen. Her er et langdistanceforhold en god måde at komme i gang med at tale sammen. Det er nemlig stort set den eneste måde, man kan kommunikere på.

4. Tester om det holder
I et langdistanceforhold får man afprøvet hele fundamentale. Er der gods nok i jer som par til at holde?

5. Hårde tider varer ikke evigt, det gør hårdføre par
Selvom det med langdistanceforhold ikke er for alle, så kan det vise, for dem der gør det, at man er villig til at arbejde hårdt for hinanden. Godt nok er man langt fra hinanden, men man har ikke smidt håndklædet i ringen.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip