5 sexstillinger som alle dovne piger elsker

Sex er dejligt, sjovt og sund. Men sommetider orker man bare ikke rigtig. Det er der heldigvis råd for. Her er fem sexstillinger som inspiration til kvinden, der hellere vil nyde end yde i dobbeltsengen.

Missionæren.
Missionæren er en ægte klassiker, der ind i mellem har ry for at være lidt til den kedelige side. Men set fra kvindens synspunkt, er den nu slet ikke så tosset - det er manden, der gør det store stykke arbejde, og du kan hele tiden betragte ham, mens hans svedige krop arbejder mellem dine ben.

Læs mere: Kvinder der dyker meget sex har nedsat risiko for at få kræft

Skeen.
Det er ikke bare skønt at falde i søvn tæt op ad din partner viklet godt og grundigt ind i en varm ske. Skeen som sexstilling er faktisk heller ikke helt tosset, hvis du ikke lige er klar på at yde den helt store indsats i dobbeltsengen. Her kan begge parter tage den lidt med ro, nyde akten og give sig fuldstændig hen til samlejet.

Læs mere: 10 ting kvinder virkelig ville ønske mænd vidste om sex

Spindelvævet.
Læg jer på siden begge to med jeres ansigter vendt mod hinanden. Kryds jeres ben som sakse, så du er helt tæt på ham, og han kan trænge dybt ind i dig. Denne stilling kræver, at jeres samleje foregår med cirklende bevægelser. Ren nydelse i en rolig, men fræk stilling.

Læs mere: Sådan er du i sengen ifølge dit stjernetegn

69’eren.
Endnu en klassiker, som vist ikke kræver nærmere præsentation. Dobbelt op på oralsex - ende mod ende. Dette er den ultimative orale nydelse for både mand og kvinde - samtidig - det er ren win-win på lagnerne. Det er en grund til, at den var og stadig er et hit.

Doggystyle.
Endnu en stilling, hvor det er manden, der tager den største del af slæbet. Her får kvinden dog også pulsen lidt op at ringe under akten. Hvis I napper en variation, hvor kvinden ligger på maven med enden i vejret, kan hun tage den lidt mere med ro undervejs.

Kilder: Cosmopolitan, Womens Health Magazine.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip