5 tegn på, at du kan lide ham meget mere, end han kan lide dig

Skrevet af Redaktionen

06/12/2015

Dagens topnyheder

Du ser en ny fyr, og du mærker tydeligt forelskelsen komme snigende. Han tager mildest talt vejret fra dig.

Men har han det mon på samme måde?

Her er ifølge mediet Your Tango tegnene på, at du er langt mere vild med din nye flirt end han er med dig.

1. Han tøver med at tale om følelser
Når du bringer jeres forhold op, prøver han som regel at skifte emne. Han føler sig ikke godt tilpas med at tale om fremtidsdrømme, og han svarer undvigende, når du forsøger at tale om, hvad jeres status som par er. Måske siger han endda, at han stadig ikke ved, hvad han føler for dig.

2. Han prøver at ændre dig
I stedet for at fokusere på alle dine skønne kvaliteter, kan han finde på at give udtryk for, at små ting ved dig irriterer ham. Hvis han virkelig var forelsket i dig, ville han være mere opmærksom på at komplimentere dig for dine gode sider i stedet for at få dig til at få det dårligt med dig selv.

3. Du viser mere kærlighed end ham
Det er aldrig ham, der tager initiativ til at kramme og putte og nusse. Du rører ved ham, tager hans hånd, stryger ham ryggen, mens han sjældent opsøger den fysiske kontakt ud af det blå (sex gælder ikke her).

4. Han introducerer dig ikke for sin familie
Mens du glæder dig vildt til, at din mor skal møde din nye flirt, og du får sommerfugle i maven ved tanken om, at I skal hygge jer med hinandens familier og venner, så tøver han. Du går og venter på at blive inviteret hjem til hans forældre, men der sker ikke rigtig noget, og hvis du foreslår det, fejer han det bare af.

5. Du ringer og skriver først
Du er altid opmærksom på, om han er online på Facebook, og du har stort set lyst til at kommunikere med ham hele dagen. Du sms'er ham om aftenen, ringer i løbet af dagen, og du skriver til ham på sociale medier. Du er altid den første til at kontakte ham, og det er som regel også dig, der tager initiativ til at ses. 

Hvis du har overset signalerne indtil nu, og du kan genkende flere af punkterne, så er det måske på tide at overveje, om du er mere investeret i forholdet, end han er - og om han nogensinde bliver lige så forelsket, som du er.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: