5 ting du skal gøre efter din udløsning - hvis hun ikke nåede at komme

Som mange sikkert ved, så er det sjældent, at to mennesker kommer på præcis samme tid, når de har sex.

Hvis du er kommet, men din partner ikke er, kan de her tricks sørge for, at I begge er glade, når I hopper ud af lagnerne igen.

Her er fem ting, som du skal gøre for din kvinde, hvis du kom før hende:

1.En ordentlig mundfuld
Hvis hun ikke er kommet, kan man hjælpe til ved at udføre oralsex efter samlejet. Man kan fokusere på klitoris og anus, da der er mange nerveender siger Jane Greer, som er Ph.D i sexologi og parterapi.

2. Fyr op for showet.
Er din partner ikke kommet, kan man bruge en vibrator. Hun kan eventuelt selv gøre det foran dig, da et show kan være pirrende for jer begge, skriver Womens Health.

Læs også: Rebecca blev afhængig af at se porno, da hun var otte år gammel

3. Tag en ridetur.
Selvom penisen måske ikke er klar på mere sjov, så kan hun eventuelt tage en ridetur på dit lår, indtil hun selv når den eftertragtede orgasme.

4. Bestem selv slutningen.
Hvis hun er meget tæt på at komme, så kan man faktisk godt blive ved lige så forsigtigt, selvom der har været udløsning. Hun skal blive ved med at pumpe lidt lige så forsigtigt, indtil klimaks er nået.

5. Tag det roligt.
Hvis du bruger hånden på hende, kan det være et effektivt redskab at tage det stille og roligt. Hvis man i en fast langsom rytme tegner U’er, O’er og I’er, kan hun meget hurtigt ende med at komme.

God fornøjelse ;)

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip