5 tips til at sikre dit hjem mod tyveri

En tyverialarm fra G4S kan sikre din familie mod indbrud, og øge trygheden i hjemmet.

Lige nu kan du få installeret de nye alarmpakker til særpris -­ Få gratis installation af Medium-­pakken.
 
G4S er Danmarks største alarmselskab med over 100 års erfaringen indenfor sikkerhed
-­ vi har egen kontrolcentral, egne vagter og egne installatører. Sker der noget i dit hjem, får du besked på sms eller via en app. Det kan bl.a. være i tilfælde af indbrud. Dermed kan du undgå, at fx dine børn kommer hjem til et hus, hvor der har været indbrud.

Til dagligt vil det typisk være praktiske informationer -­ for eksempel at ”Emma” har frakoblet alarmen. På denne måde får du besked, når dit barn eller ægtefælle er kommet
hjem. For ekstra tryghed kan du også slå alarmen til, når du er i huset

5 tips til at sikre dit hjem mod tyveri:

1. Efterlad dit “hverdagsrod” og træk ikke gardinerne for
Et ryddet hjem med gardinerne trukket for, signalerer at beboerne ikke er hjemme. Lad i stedet kaffekoppen stå på bordet, tøjet blive på tørresnoren osv. Efterlad generelt dit “hverdagsrod” og undlad at trække gardinerne for, så det kan ses udefra.

2. Undlad ferie-­opdateringer på sociale medier
Ferie-­opdateringer på sociale medier, er som et ta-­selv-­bord af nyttig information for indbrudstyve. Undlad sådanne opdateringer, samt at indtale en feriebesked på telefonsvareren.

3. Bed din nabo om hjælp
Udover at holde øje med dit hjem, så kan din du med fordel bede din nabo tømme postkassen, smide skrald i skraldespanden, parkere sin bil i din indkørsel -­ og sætte fodspor i eller rydde sneen om vinteren.

4. Gør arbejdet svært for indbrudstyven
Indbrudstyve bryder sig ikke om, at bruge unødigt lang tid på at skaffe sig adgang til et hjem, og heller ikke om hjem uden nemme flugtveje. Sørg derfor for at have gode låse i alle døre, med nøgle frem for vrider på indersiden, og supplér med vinduessikring. Sørg også for at låse stiger, haveredskaber og værktøj inde, så tyven ikke kan bruge det til
indbrud.

5. Få en tyverialarm fra et kendt alarmselskab
En tyverialarm fra et kendt alarmselskab -­ samt de medfølgende alarmskilte -­ nedsætter risikoen for indbrud med op til 70%. Er selskabet internationalt kendt, som fx G4S, vil indbrudstyve fra udlandet ligeledes vide, at du har en professionelt installeret alarm i dit hjem.

Alarmer med kameraer tager billeder af indbrudstyven, hvilket afholder mange indbrudstyve fra at begå indbruddet. Vær dog opmærksom på, at ikke alle systemer gør det muligt for både dig og alarmselskabet kontrolcentral at se billederne via fx computer eller apps.

Er der styr på sikkerheden i din bolig?
Bestil en gratis gennemgang af din bolig med en G4S-­konsulent her eller ring 70300200 -­ vi er klar til at hjælpe.
 

Dagens Gossip