50-årig mand dømt for misbruge steddatter

En 50-årig mand er kendt skyldig i seksuelle overgreb mod sin tidligere steddatter. Retten i Kolding idømte torsdag manden et års fængsel. Han blev samtidig dømt til at betale en erstatning på 30.000 kroner til steddatteren.

Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Overgrebene skal have fundet sted i deres hjem fra sommeren 2012 til december 2013. Steddatteren var på det tidspunkt 13-14 år.

Sagen kom frem ved, at steddatteren fortalte om overgrebene til sine forældre, og sagen blev anmeldt til politiet.

Under retssagen har steddatteren og hendes forældre afgivet forklaring. Derudover har der blandt andet været vist et udskrift af en samtale fra chattjenesten Messenger mellem den dømte og steddatteren.

- Steddatterens forklaring blev afgivet for lukkede døre, hvorfor jeg ikke kan forklare, hvad hun sagde, men retten fandt – ligesom jeg – at datteren afgav en troværdig og sikker forklaring om overgrebene, siger anklagerfuldmægtig Jesper Rubow i pressemeddelelsen.

Den 50-årige ankede på stedet dommen til landsretten. Han har under hele sagen nægtet sig skyldig og forklarede i retten, at der aldrig var sket noget seksuelt mellem ham og steddatteren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip