50 Cent begærer konkurs efter sexskandale

50 Cent har ikke så meget som 50 cent tilbage på bankkontoen.

Derfor begærede den 40-årige rapper sig mandag personlig konkurs over en gæld, han anslår til at være mellem 68 og 339 millioner danske kroner.

Selv forklarede Curtis Jackson ved skifteretten i delstaten Connecticut, at konkursbegæringen er et "strategisk forretningstræk", skriver Reuters.

- Når du er succesfuld, bliver du et mål. Jeg gider ikke være nogens målskive, og jeg vil ikke have, at folk skal vælge mig som den fyr, de kan gå efter med astronomiske krav og slippe af sted med det, siger rapperen til E! News.

Konkursbegæringen kommer, efter at rapperen i juli blev dømt til at betale et kæmpe erstatningskrav på 34 millioner danske kroner til en kvinde, hvis sexvideo han lækkede tilbage i 2009. Dommeren i sagen har endnu til gode at fastsætte, hvor stor en erstatning 50 Cent skal betale ud over de 34 millioner, og regningen til rapperen kan derfor blive meget højere endnu.

Kvinden optog filmen med sin kæreste, og den kom sidenhen i 50 Cents hænder, hvorefter han lækkede videoen med sit eget kommentarspor til de pikante private optagelser.

Kvindens ekskæreste og faren til hendes børn er rapperen Rick Ross, og det er angiveligt et årelangt uvenskab mellem de to rappere, som fik 50 Cent til at rode sig ud i miseren med sexvideoen.

Rapperens advokat indgav konkursdokumenterne til retten i Hartford, Connecticut, mandag og siger i en erklæring, at 50 Cent fortsætter sin karriere, mens han omlægger sine økonomiske anliggender.

- Mr. Jacksons forretningsmæssige interesser vil fortsætte upåvirket. Den personlige konkurs tillader Mr. Jackson at kunne fortsætte sit engagement i forskellige forretningsinteresser og forsætte sit arbejde som entertainer, understreger advokat William Brewer.

Den Grammy-vindende 50 Cent har solgt mere end 30 millioner albums på verdensplan og brød igennem i 2003 med albummet "Get Rich or Die Tryin'".

Han kommer fra New Yorker-bydelen Queens og overlevede i 2000 et skudattentat, hvor han blev ramt ni gange.

Ud over karrieren sælger han også sin egen serie af hovedtelefoner, er medstifter af en energidrik, er investor i en vitaminvand og har senest fået stor anerkendelse for sin spirende skuespilkarriere.

Fra den 20. august kan han ses i de danske biografer i boksedramaet "Southpaw", som har Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip