50 Cent gør sin søn arveløs

De er angiveligt ude af rapperens testamente og arver dermed intet, når 50 på et tidspunkt forlægger residensen til den himmelske hiphop-scene.

De første dønninger fra bataljen viste sig mandag, da uddrag af rapperens SMS-korrespondance med sønnen Marquise sivede ud på nettet.
Heraf fremgik det, at hiphop-stjernen forlangte en DNA-test for at anerkende den 16-årige dreng og slog hånden af ham via SMS: »Jeg vil ikke have mere med dig at gøre. Lad være med at skrive til mig igen og slet mit nummer«, skrev 50.

Kort efter gik rapperen på Twitter og bekendtgjorde, at han var ved at ændre sit testamente og ville efterlade hovedparten af sin formue til sin afdøde manager Chris Lightys datter. I samme ombæring beskyldte 50 Cent sin ekskæreste Shaniqua Tompkins for at bruge sønnens telefon og udgive sig for at være Marquise.

»Hun nærer had til mig og solgte SMS’erne til en hjemmeside«, skrev rapperen og opfordrede folk til at nærlæse teksten »for at forstå, hvad jeg siger«.

50 Cent har retten på sin side, hvis han vitterligt skriver sin søn ud af testamentet. Begrebet tvangsarv, som forhindrer danske forældre i at gøre deres børn arveløse, findes ikke i amerikansk lovgivning.

Den 38-årige rapper eri strid modvind for tiden. Han blev i sidste uge sigtet for vold mod en anden tidligere kæreste og de første konsekvenser viste sig forleden, da han blev skrottet som optrædende ved en stjernespækket fest for amerikansk baseballs bedste række på søndag.

Dagens Gossip