50 Cents voldssigtelse koster

Sigtelsen for vold mod en tidligere kæreste koster nu 50 Cent et højprofileret engagement. Han skulle i den kommende weekend have optrådt ved en stor fest for amerikansk baseballs bedste række, men er nu pillet af plakaten til arrangementet i New York.

Anklagemyndigheden i Los Angeles valgte i sidste uge at sigte 50 Cent for vold mod ekskæresten Daphne Joy og hærværk mod hendes hjem.
Rapperen med det borgerlige navn Curtis Jackson nægter sig skyldig og hans advokat har forsøgt at få sigtelserne trukket tilbage, men uden held, og sagen får tydeligvis konsekvenser.

Baseball-ligaen lægger angiveligt afstand ved at droppe aftalen med 50, som ikke længere figurerer blandt de medvirkende ved det såkaldte MLB All-Star Bash på Roseland Ballroom søndag aften. Arrangøren lover nu i stedet »to overraskelses-optrædender«.

I går skulle hiphop-stjernen have gjort reklame for sine høretelefoner i et britisk stormagasin, men fredag sendte han afbud til forretningen i Birmingham.

50 Cent skal møde i retten den 22. juli og risikerer op til fem års fængsel og en bøde på 46.000 dollars, cirka 265.000 kroner. Dertil kommer erstatning for ekskærestens ødelagte indbo, hvilket er opgjort til 7.100 dollars, godt 41.000 kroner.

Episoden fandt sted den 23 juni. Ifølge anklagemyndigheden sparkede 50 Cent døren ind til det soveværelse, hvor Joy havde søgt tilflugt og fortsatte med at sparke hende.

Dagens Gossip