500 på skolebænken hos Kohberg

500 medarbejdere hos brødproducenten Kohberg i Bolderslev i Sønderjylland og i Taastrup skal opkvalificeres. Der er tale om alle medarbejdere i produktionen.

Efteruddannelsen sker i samarbejde med AMU og jobcentre, der sørger for, at ledige løser arbejdsopgaverne på virksomheden, mens de fastansatte er på skolebænken.

Kohbergs bagerier skal konstant være i gang - alle ugens 7 dage. Det hjælper Jobcentret i Aabenraa og Albertslund med til. Godt 30 kvalificerede ledige sørger for at dække ind for medarbejderne i Bolderslev og Taastrup, som er de to største bagerier.

Det er AMU Syd i Kolding, som står for uddannelsen af de mange medarbejdere, som alle skal en uge til Kolding på efteruddannelse. Forløbet har fokus på kvalitetsbevidsthed og medarbejdere i forandring.

- Når vi i Kohberg gerne vil levere rigtig gode produkter til danskerne, så er det vigtigt, at alle i virksomheden har fokus på kvalitet i alle led. Det hele starter med et fælles billede af, hvad god kvalitet er, og hvordan vi hver især kan bidrage til den. Og så er der brug for at være parat til forandring, fordi detailhandlen og forbrugerne hele tiden har nye ønsker og behov. Det er vores fokus, som opkvalificeringen understøtter, siger HR-chef Nanna Noe, Kohberg.

Lagermedarbejder, Jannick Hansen, glæder sig til forløbet:

- Jeg glæder mig til at udvikle mig personligt og til at blive bragt sammen med kollegaer fra andre afdelinger. Den fælles uddannelse vil give os en bedre forståelse for de udfordringer, de har andre steder i virksomheden. Det vil ruste os godt til fremtiden og vil gøre, at vi bliver bedre til at løfte i flok.

Kohberg har hovedsæde i Bolderslev i Sønderjylland.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip