51-årig mor står frem: 'Sex med min søn er fantastisk. Vi er forelskede og vil have en baby'

I to år har en 51-årig kvinde fra England dannet par med sin biologiske søn, og det usædvanlige par drømmer nu om at få et barn sammen.

Romancen mellem mor og søn begyndte, da 51-årige Kim West blev genforenet med sin søn Ben Ford, som hun for 30 år siden bortadopterede til en familie i USA.

Mor og søn fandt ikke bare hinanden – de blev forelsket og er af den klokkeklare overbevisning, at de er skabt til at være sammen som et par.

Kim West og Ben Ford har travlt med at planlægge et bryllup, men de har alligevel fundet tid til at tale med The New Day, og til den britiske avis forklarer parret, at deres sexliv er 'utroligt' og 'mind-blowing'.

Læs også: 14-årig pige blev solgt som sexslave efter ferie i Grækenland

Den 51-årige kvinde hævder, at der er tale om en 'genetisk seksuel tiltrækning' (også kaldet for GSA), hvilket er et fænomen, hvor nære slægtninge, der vokser op uvidende om hinanden, mødes og finder en stærk seksuel tiltrækningskraft i hinanden.

Ifølge The Mirror blev parret bragt sammen i 2013, da Ben Ford, der i dag er 32 år gammel, skrev et brev til Kim West.

To år tidligere var sønnen blevet gift med med kvinde i USA, men han forlod hustruen, da han faldt pladask for sin egen mor.

Mor og søn begyndte at tale hyppigt og længe i telefon sammen, og efter noget tid begyndte Kim West, der er indretningsarkitekt, at få våde drømme om sønnen på den anden side af Atlanterhavet.

Følelserne forvirrede kvinden, der gik på nettet og læste om genetisk seksuel tiltrækning.

De to mennesker mødtes på et hotel, hvor de delte en flaske champagne og deres første kys.

En stor lettelse ramte nu sønnen, der forklarede om fraværet af følelser for sin egen kone, og bagefter begyndte mor og søn at dyrke sex adskillige gange. 

Tre dage senere forlod Ben Ford sin hustru Victoria – han tog med sin mor til den amerikanske delstat Michigan, hvor de mødtes med et andet GSA-par, der hjalp dem med at starte deres nye liv sammen.

- Jeg ved, folk vil sige, at vi er klamme og at vi burde være i stand til at styre vores følelser, men når du bliver ramt af en kærlighed så altopslugende, er du villig til at opgive alt, forklarer den 51-årige kvinde. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip