53-årig faldt om på gaden efter knivstik i maven

Lidt efter klokken 22.30 lørdag fandt forbipasserende en 53-årig mand, der var faldet om og lå på jorden i blodigt tøj på Traneagervej i Jægerspris i Nordsjælland.

En ambulance blev tilkaldt. Manden var ilde tilredt, men så meget ved bevidsthed, at han kunne fortælle ambulancerederne, at han var blevet stukket i maven.

Det skriver sn.dk.

Senere lørdag aften anholdt Nordsjællands Politi en 45-årig mand, der var mistænkt for at stå bag overfaldet. Manden blev sigtet for drabsforsøg, men søndag formiddag oplyser politiet til Frederiksborg Amts Avis, at manden bliver løsladt.

- Vi troede egentligt, at han skulle fremstilles i grundlovsforhør søndag, men vidneforklaringer gør, at vi ikke mener, at der er grundlag for en fremstilling.

- Han vil formelt set stadig være sigtet, men vi tror ikke, det er ham, der har stukket den 53-årige, siger vagtchef Steffen Østergaard til Frederiksborg Amts Avis.

Offeret blev overført til Rigshospitalet lørdag aften på grund af sin tilstand. Manden har blandt andet fået et fem centimeter dybt stiksår under højre ribben.

Den 53-årige deltog i et drikkelag lørdag aften, hvor den sigtede - der ventes løsladt igen - også var til stede. Knivstikkeriet skete muligvis på to forskellige adresser i Jægerspris. Begge steder er der fundet blod, oplyser Nordsjællands Politi til sn.dk.

Politiets teknikere leder søndag efter yderligere spor.

/ritzau/

Dagens Gossip