55-årig mand lavede hasarderet overhaling foran civil politibil

En 55-årig mand blev ved retten i Helsingør idømt en bøde på 2.000 kroner for at lave farlige overhalinger, skriver lokalavisen.dk.

I maj sidste år kom manden kørende ad Isterødvejen i Hørsholm i sin Audi. Men trafikken gled ikke hurtigt nok efter hans mening. Så han overhalede to biler – heriblandt en civil politibil.

I retten forklarede to betjente, at manden kørte tæt op af politiets bil og han overhalede i tæt trafik. En modkørende bilist måtte bremse ned og lave en undvigemanøvre, for at undgå en påkørsel.

I retten ville anklageren have den 55-årige mand frakendt kørekortet. Det mente manden dog ikke. Han forklarede, at han havde kørt uhensigtsmæssigt, men ikke så alvorligt, at det skulle koste kørekortet.

Den 55-årige mand var først blevet præsenteret for en bøde på 2.000 kroner, men da han klagede over bøden, kom kørekortet også i fare.

Dommeren vurderede, at bilisten ikke kunne forvente, at hans kørekort også ville komme i spil ved, at han lavede indsigelse mod bøden. Derfor blev manden dømt til at betale en bøde på 2.000 kroner samt sagens omkostninger.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip