55-årig mand løsladt i mørkelagt sag fra Djursland

Oplysningerne om den hemmeligholdte kriminalsag i Østjylland er stadig sparsomme.

Kemikalier, forsøg på manddrab og venstreaktivisme har været nævnt i medierne, men indtil videre vil politiet kun oplyse, at en af mændene, der fik sin anholdelse forlænget i tre døgn torsdag, nu er løsladt igen.

- Vi har klokken 11.46 løsladt den 55-årige mand som følge af den videre intensiverede efterforskning. Der er fortsat ikke yderligere oplysninger om sagen, siger politikommissær ved Østjyllands Politi, Mogens Brøndum.

En 33-årig mand sidder stadig varetægtsfængslet, men da sagen foregår bag dobbeltlukkede døre, er det stadig skjult for offentligheden, hvad sigtelsen lyder på.

Ifølge Randers Amts Avis er der tale om forsøg på manddrab, men det vil politiet hverken be- eller afkræfte.

Hærens eksperter i sprængstoffer har ifølge TV 2 Østjylland været tilkaldt til den centrale adresse i sagen i Ryomgaard, og også kemikalieeksperter skal ifølge tv-stationen have været i aktion.

Anholdelsen af de to mænd skete efter "flere dages efterforskning og ransagning," hed det i en sparsom meddelelse fra politiet torsdag aften.

Ejendommen på Klemstrupvej blev herefter bevogtet natten til torsdag af politihjemmeværnet.

Angiveligt skulle 15 til 20 betjente være set arbejde på stedet, hvor de særligt har undersøgt et skur på adressen, skriver Ekstra Bladet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip