55-årig sejler forsvundet: Politiet frygter det værste

Båden blev opdaget kl. 15.17  lørdag eftermiddag, hvor den cirklede førerløs rundt i vandet nord for den lille by Torrig ved Horslunde.

Båden tilhører en 55-årig mand fra Askø syd for Femø og Fejø.

- I båden finder vi en mobiltelefon og nogle småting. Via telefonen får vi kontakt til hans ekshustru, fortæller vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, John Andersen til Dagens.dk.

Et vidne har set manden sejle ud fra den nærliggende Lilleø omkring kl. 12 lørdag.

- Han er pt. eftersøgt, så må vi se, om han skulle dukke op på anden vis. Men det ser umiddelbart skidt ud, siger John Andersen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Søværnets Operative Kommando har et computersystem, der har beregnet, hvilket område i vandet han kan være i, hvis det værst tænkelige skulle være sket. Det område er blevet afsøgt, og man frygter nu, at vinden og strømmen kan have ledt ham til sejlrenden ved Storebælt.

Det er endnu usikkert, om SOK igen i dag vil sætte skibe i søen og helikoptere i luften for at lede efter manden. Man frygter nemlig, at han kan være sunket til bunds.

John Andersen opfordrer sejlere i området til at være opmærksomme. Er manden druknet, vil hans krop på et tidspunkt kommet op til overfladen igen.

Dagens Gossip