55-årig sigtet for at smide konen ud fra krydstogtskib

Den tiltalte sagde ingenting til de voldsomme anklager under afhøringen i fredags.

Fordi motivet til drabet skulle være penge, står den 55-årige Lonnie Kocentes muligvis til en dødsstraf. Den mildeste dom inden for strafferammen er ifølge Huffingtonpost, livstid i fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.

Kocontes vil ved en høring den 26. juni prøve at få sig selv frikendt, og sagen afvist, med det argument, at de italienske myndigheder ikke efterforskede sagen grundigt nok.

Sagen stammer helt tilbage fra 2006, hvor Kocontes og hans tidligere hustru, Micki Kanesaki, lige var blevet skilt. På trods af skilsmissen, var de dog ikke flyttet helt fra hinanden, og havde derfor let ved at dele en kahyt på et krydstogt i Italien.

Det var på dette krydstogt, at Kanesaki på mystiskvis røg overbord. Selvom de italienske myndigheder efterforskede sagen, blev Kocontes aldrig anholdt for mordet, heller ikke da Kanesakis lig senere skyllede i land.

Det var først da man i 2008 startede en ny efterforsking, begyndte at mistænke Kocontes for mord. Her havde han nemlig overført en hel million dollars, svarende til 5,6 millioner danske kroner, fra Kanesakis konto, til ham og hans nye kone.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip