58-årig mand truede hjemmehjælper i Assens med oversavet jagtgevær

En hjemmehjælper i Assens blev i eftermiddag truet med et skarpladt oversavet jagtgevær af en 58-årig mand, som hun skulle hjælpe.

Ved 13.30-tiden blev en ambulance tilkaldt til Spurvevænget i Assens, hvor en 58-årig mand var fundet i sin lejlighed med en mindre læssion i hovedet. Manden var fundet af naboen. Falck-redderne skønnede ikke, at ambulancen skulle benyttes - i stedet blev en hjemmehjælper tilkaldt for at tage sig af den 58-årige.

Da hjemmehjælperen ankom, sad den 58-årige i en sofa inde i stuen, og Falck-redderne gjorde klar til at forlade stedet, da den 58-årige pludselig rakte ned under sofaen, hvorfra han tog et oversavet jagtgevær som han rettede direkte mod hjemmehjælperen. Hjemmehjælperen befandt sig på det tidspunkt omkring to meter fra den 58-årige.

Den ene Falck-redder var snarrådig nok til at slå geværet væk fra retningen mod hjemmehjælperen. Herefter overmandede begge Falck-reddere den 58-årige og politiet blev tilkaldt.

Mandens motiv til at true hjemmehjælperen med jagtgeværet kendes endnu ikke. Den 58-årige mand er anbragt i detentionen, da han var fuld. Fyns Politi oplyser at manden på et tidspunkt skal fremstilles i grundlovsforhør.

Dagens Gossip