59-årig død efter slagsmål i Vejle

Den 59-årige mand, der formentlig blev overfaldet i nat i Vejle, er afgået ved døden. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Manden er blevet erklæret død klokken 11.20. De pårørende er blevet underrettet, og han vil nu blive obduceret for at klarlægge dødsårsagen, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

Den 59-årige pådrog sig svære skader i hjernen i nat på vej hjem fra byen. Et vidne hørte råb fra gaden og så den 59-årige ligge i krydset Vedelsgade/Vesterbrogade, mens en anden mand stak af mod Enggade.

I første omgang virkede ofret ikke svært tilskadekommen og kunne oplyse sit navn til politiet, men på skadestuen blev han dårlig og mistede bevidstheden. En undersøgelse af den 59-årige viste, at han havde svære skader i hjernen, og at pandelapperne var medtagede.

Politiet er i øjeblikket i gang med at undersøge, hvor manden havde været tidligere på aftenen og afhøre vidner. Den 59-årige var beruset, og derfor kan han have været på værtshus. Politiet leder fortsat efter vidner til episoden.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Dagens Gossip