59-årig mand i livsfare efter groft overfald

Ved politiets ankomst til stedet kunne det konstateres, at manden tydeligvis var blevet overfaldet, da han havde skader i ansigtet, ligesom flere af hans ejendele lå spredt omkring ham.

»Det drejer sig angiveligt om et særdeles groft, røverisk overfald på en 59-årig mand, der en solskins eftermiddag er ude at lufte sin hund. Da det grove overfald sker ved siden af B 1909’s baner umiddelbart før kl. 1600, må der været ét eller flere vidner, der har observeret overfaldet eller gjort observationer af interesse for sagen - eventuelt i forbindelse med, at de har afleveret børn til fodboldtræning,« siger politikommissær Niels Erik Nymark Jensen.

Den 59-årige er cirka 180 cm høj, tæt af bygning med gråt, kort hår og overskæg. Han var iført mørkeblå arbejdsjakke, grålig/blålig arbejdssmækbukser og sorte arbejdssko. Han gik tur med en sort puddelhund og medbragte en rød hundesnor og en blå/hvid hundedrikkedunk.

Manden er indlagt på Odense Universitetshospital, og han er i livsfare.

»Vi arbejder på højtryk for at opklare sagen - den har meget høj prioritet, og er der vidner, der har gjort observationer i forbindelse med overfaldet, vil jeg gerne opfordre dem til at kontakte Fyns Politi på tlf. 114,« siger Niels Erik Nymark Jensen.

BNB

Dagens Gossip