6-årig dreng havde voldsom eksem: Så fandt mor denne mirakelkur på nettet

Seksårige Tyler Saunders fra byen Old Bar i Australien har været igennem flere prøvelser end de fleste på hans alder. 

I mange år var hans spinkle krop dækket af et smertefuldt og kløende udslæt, og hans mor var desperat efter finde en kur for at befri sin lille søn fra sine lidelser. Det skriver Daily Mail.

Efter et forsøg med en ny behandling fra Sydafrika, er den lille drengs hud helt fri for eksem, og han kan igen lege, sove og danse som alle andre børn på hans alder.

Tyler Saunders var kun otte måneder gammel, da han begyndte at få smertefulde udslæt på kroppen. Som han blev ældre, blev eksemen kunne mere voldsom og pinefuld for drengen.

Hans mor Debbie Maddalena-Saunders var tæt på at bryde sammen af udmattelse efter at have tilbragt utallige nætter ved sin søns side, hvor han græd sig gennem natten på grund af smerter. 

Samtidig kunne han ikke gå i skole, han kunne ikke lege med sin søster, Tyler Saunders havde sågar svært ved at gå.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Debbie Maddalena-Saunders begyndte at søge efter en kur på nettet. 

Her faldt hun over en sydafrikansk dermatolog, som havde udviklet en speciel creme til eksem, der blandt andet indeholder topikale steroider, fugtgivende creme og antibiotika.

Dr. Richard Aron havde lovet gode resultater på den officielle australske eksemforenings side på Facebook, og hun bestilte en creme til sin søn, som blev skabt ud fra hans alder, højde, vægt og eksemtype.

Tyler Saunders begyndte at bruge cremen i september, og allerede i november var der ikke længere spor af udslæt på hans krop.

- Det var helt vildt. Han havde altid levet med sådan en tung byrde, men han havde et lys og en glød bag sine øjne, fortæller hun.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Debbie Maddalena-Saunders var så desperat, at hun var parat til at rejse til udlandet for at opsøge en alterntiv behandling til sin søn.

Hun er målløs over, at cremen virker så godt.

- Vi er allerede gået ned fra fire behandlinger om dagen til to, men det bedste af det hele er, at det virker, fortæller hun.

Billederne af hendes søns fremgang taler deres eget tydelige sprog. Tyler Saunders smiler og griner igen, og han ligner enhver anden seksårig dreng.

- At se ham danse og at se ham være glad efter så mange år med smerter er overvældende. Jeg har lyst til at græde, hver gang jeg ser ham danse, fordi han ikke har kunne i så mange år. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip