6-årig mobbet på grund af sine ører: Sådan ser han ud efter operationen

Seks-årige Gage Berger måtte lægge øre til flere forskellige øgenavne, når han var sammen med de andre børn i skolen.

Den amerikanske dreng fra delstaten Utah var en yndet mobbeoffer i skolegården og klasselokalet, hvor drengens ører blevet hånet til at være elefant- og nisseører.

Hans forældre lagde mærke til, at deres søn foran spejlet trak ørerne tilbage i et forsøg på at se, hvordan han ville se ud med knap så flagrende ører.

Læs også: Simone blev anklaget for at snyde med sit vægttab - nu tager hun skridtet videre

Efter grundige overvejelser tog forældrene deres søn med ind til læge med speciale i plastikkirurgi og skønhedsoperationer, hvor den seks-årige gennemgik en to-timers operation for stritører.

I dag er Gage Berger vældig tilfreds med resultatet, men et kosmetisk og kirurgisk indgreb kan være en skræmmende ting at se frem til for et barn.

- I en ideel verden ville børn ikke blive mobbet, men os plastikkirurger ved alt for godt, at børn med unormale ører tit vil blive mobbet og gjort nar af i skolen, hvilket har en negativ effekt på deres selvværd, siger plastikkirurgen Tracy Pfeifer til NY Daily News.

Ifølge organisationen American Society of Plastic Surgeons fik over 63.000 amerikanske børn og teenagere i 2013 foretaget kosmetiske operationer.

Et kamerahold har besøgt Gage Berger både før og efter operationen - se indslaget fra fjernsynet her:

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip