6-årig pige drømte om at blive Elsa fra Frost: Fundet i en blodpøl ved siden af sin far

Onsdag blev kroppene af den lille pige Keziah Flux-Edmonds samt pigens far Darren Flux-Edmons (44 år) og familiens to hunde fundet i en blodpøl i faderens hjem.

Faderen var død på stedet, mens den bevidstløse pige blev konstateret død på hospitalet efterfølgende. Det skriver Mirror

Den tragiske hændelse fandt sted på den ellers fredelige ferieø Isle of Wight i Storbritannien. Politiet har forseglet hjemmet og er i gang med at undersøge sagen, men indtil videre antyder de lokale medier, at der er tale om en familietragedie.

To uger før hændelsen gik Keziahs forældre fra hinanden og før deres død skrev faderen følgende kryptiske besked på facebook:

- Herre, mit hoved gør ondt lige nu. Jeg aner ikke, hvad jeg har brug for, men det gør du. Vær sød at hjælpe mig.

Derti kommer en række opslag, der blandt andet lød:

- På et eller andet tidspunkt, bliver man nødt til at indse, at nogle mennesker kan være i dit hjerte, men ikke i dit liv.

Naboer, skolekammerater og pårørende er i chok og beskriver familien, der boede på en stille vej, som meget elskværdige og Keziah som en pige, der var fuldkommen vild med Disney – især "Frost".

En nabo til familien, John Orchad, beskriver således grådkvalt til Mirror, at Keziah elskede at have prinsessekjoler på og klæde sig ud som især Elsa fra tegnefilmen Frost.

- Hun elskede især "Frost". Elsa var hendes favorit. Hun ville gerne være som hende, når hun blev stor, fortæller han til Mirror.

- Vi er alle sammen ødelagte. Min lille dreng gik i skole med Keziah, og de var venner. Jeg havde ikke lyst til det, men jeg blev nødt til at fortælle ham, hvad der er sket… Hans lille hjerte blev knust. Han græd og sagde, at han ikke vil tilbage i skole, fordi hun ikke er der, uddyber John Orchad. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip