6 døde efter at have spist hundekød

De cambodjanske sundhedsmyndigher er blevet sent til den østlige del af det sydøstasiatiske land, hvor 10 mennesker er døde og mere end 100 er blevet syge ved to separate episoder i forbindelse med indtagelse af hundekød og risvin.

I søndags mistede seks mennesker livet, efter at de spiste en grillet hund. Selve årsagen til hundens død er endnu ukendt, og i tirsdags døde fire mennesker efter at have drukket risvin. Det skriver The Washington Post

Verdenssundhedsorganisationen WHO er ved at undersøge de to sperate hændelser i distriktet Snuol tæt på grænsen til Vietnam, mens myndighederne nu har travlt med at advare befolkningen om ikke at spise kød fra dyr, der er døde af sygdom.

Læs også: 'Mirakel' var ved at blive hundekød på illegal restaurant, men nu har han vundet en særlig pris

Samtidig har en talsmand for sundhedsmyndighederne været ude og råde folk til at holde fingrene fra den meget vin i landet, der ikke bliver ført tilstrækkelig kontrol med.

Cambodia, der er et af de fattigste lande i Asien, har tidligere måtte kæmpe med fugleinfluenza, og siden 2003 har myndighederne registeret 56 tilfælde af den smitsomme virus - 37 af disse mennesker mistede livet.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip