6 grunde til ikke at være i et forhold med en person, der holder sin telefon hemmelig

Skrevet af Morten Larsen

28/06/2015

Dagens topnyheder

En betydelig del af os har en tendens til at forsvinde med et fjernt blik ind i vores telefon, der altid er et greb i lommen væk.

På de lysende skærme tager vi billeder, søger og ikke mindst sender og modtager beskeder fra venner og familie.

Skærmene er nærmest blevet til små versioner af os selv, og selv om vi kan tale om 'din telefon' og 'min telefon', så er der flere gode grunde til ikke at holde ens digitale adfærd hemmelig for den man holder allemest af.

Selvfølgelig er smartphones på en måde personlige, men der kommer næppe noget godt ud af at gemme den digitale dims for din partner.

Med inspiration fra Elitedaily kommer her seks grunde til, hvorfor du ikke bør bruge dit liv på en person, der gemmer sin smartphone for dig.

1. I denne såkaldte digitale tidsalder er folks ansigter ofte rettet mod skærmene i lommestørrelse, og i visse tilfælde udgør telefonen en stor del af ejerens liv.

Ved at forhindre din kæreste i at få adgang til din telefon, afholder du også personen i at få adgang til den del af dit liv, som du lever digitalt, hvilket kan gøre din kæreste og jeres fremtid usikker.

2. Hvis din kæreste ikke har noget kørende med andre personer end dig, så er der ingen grund tll at holde telefonen væk fra dit nysgerrige blik.

Men hvis du begynder at lægge mærke til, at din bedre halvdel modtager en masse beskeder fra bestemte eller ukendte personer, så har du vist stadig noget viden til gode fra din kæreste...

3.  Smartphones kræver typisk en personlig talkombination for at kunne bruges.

Læs også: 6 tips: Sådan undgår du, at din mobiloplader går i brand

Hvis du er sammen – eller overvejer at komme sammen med – en person, der holder sit password hemmeligt, ja, så har vedkommende nok noget at skjule, hvilket som regel ikke gør noget godt for et forhold.

4. Der burde ikke være noget på din kærestes telefon, som I ikke kan tale om.

Hvis din kæreste, eller den person du dater for tiden frygter, at du skulle se et eller andet bestemt på vedkommendes skærm, så er personen måske ikke den rette for dig.

Smartphones er redskaber i hverdagen – ikke en dims, hvis indhold ikke stemmer overens med vedkommendes personlighed.

5. Smartphones kan skabe en slags parallelunivers, der af og til ikke stemmer overens med ejerens virkelighed.

Hvis det ikke var tilfældet ville man ikke høre om sager, hvor folk bag skærmen udgiver sig for at være en anden end den, de virkeligheden er.

Selv om du er overbevidst om, at din kæreste ikke lever et dobbeltliv gennem telefonen, så kan man i disse digitale dage ikke være helt sikker.

Tjek derfor lige, om din kæreste udgiver for at være lækker fotomodel på de sociale medier.

6. Det er bare en telefon.

Man kan med fordel tage det lidt mere roligt omkring den smarte telefon.

Ja, den betyder sikkert en del i dit liv, men bare et stykke elektronisk isenkram, der ikke burde være årsag til bekymringer i den virkelige verden. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: