6 grunde til at kvinder, der onanerer, er mere lykkelige og sunde

At trille ærten, ruske i fjappen eller kille i rillen. Uanset, hvad man kalder det, er onani sundt, sjovt og en almindelig aktivitet for både mænd og kvinder.

Men mens mange mænd ingen problemer har med at indrømme, at de i ny og næ “polerer den skaldede hævner”, er færre kvinder villige til at lægge kortene på bordet. Hvorfor egentlig?

De fleste gør det alligevel. Og her er seks gode grunde til at gøre det - eller blive ved - som burde overskygge skammen.

1. Det forbedrer sexlivet
Selvom mange kvinder vil benægte det, har rigtig mange faket en orgasme - eller to.

Når man onanerer lærer man sin krop bedre at kende. Man finder ud af, hvad der virker og ikke virker. Den viden kan bruges i soveværelset, når den stakkels fyr leder efter udløserknappen.

2. Det forbedrer søvnen
Der er en grund til, at en orgasme på det nærmeste kan få én til at gå i gulvet. De løsner psykiske og fysiske spændinger i kroppen og lader dig falde i søvn hurtigere.

De fleste ved, at god søvn er vigtig for helbredet, så her er en åbenlys fordel for sundheden, som en hånd i de nedre regioner kan medføre.

3. Det gør orgasmer 10 gange bedre
Når du får en orgasme, træner du musklerne i bækkenbunden. Disse muskler kontrollerer både længden og styrken af dine orgasmer. Jo stærkere bækkenbundsmusklerne er, des bedre orgasmer får du.

Altså gør onani kun dine orgasmer bedre.

4. Du får mere selvtillid
Idéen om, at det kun er enlige kvinder, der er nødt til at onanere, passer ikke.

Læs også: 6 grunde til at en vagina er bedre end en penis

Lidt selvpilleri kan øge din seksuelle spændvidde og gøre, at du føler dig som en mere sexet person.

5. Det vil gøre dig gladere
Orgasmer frigiver endorfiner i hjernen, der med sin morfin-lignende virkning giver en lykkefølelse. Det virker også smertestillende.

Det er egentlig ganske enkelt.

6. Der er ingen risiko forbundet med det
Du behøver ikke bøvle med kondomer. Onani er 100 procent risikofrit i forhold til seksuelt overførte sygdomme og graviditet.

Det er bare lige på og hårdt og i gang. Og så er det jo også ret dejligt.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip